Vår plattform för digital tillverkning

Är du redo för ett mer intuitivt sätt att få anpassade delar snabbt? Välkommen till vår plattform för digital tillverkning för offerter och beställning, den är bäst i sitt slag. Ett modernt gränssnitt. Effektiv navigation. Interaktiv designanalys. Priser i realtid.


Teknikerns bästa vän


Tillverkning På Begäran

Vi har två alternativ för formsprutning. Det ena passar bäst för dem som behöver mindre mängder av delarna, något som ofta är förknippat med prototyptillverkning, och tillverkning på begäran (On-Demand Manufacturing – ODM) passar bra för dem som behöver fler delar, något som är vanligt vid tillverkning i liten skala. För att hjälpa dig välja kan vår avancerad priskurva jämföra alternativen för prototyptillverkning med ODM så du har fullständig insyn och total kostnad för ägande i fråga om formsprutade delar, under hela produktens livscykel.

Ta dig en titt på offertmallar för de olika tjänsterna

Med våra offertmallar kan du testa vår plattform för digital tillverkning för att få en uppfattning om hur du navigerar i systemet. Du kan justera t.ex. material, antal och leveranstider och se hur det påverkar priset samt gå igenom interaktiv designanalys för olika delar. Varje tjänst har sina egna nyanser så gå igenom alla tre.Formsprutning

Injection Moulding Sample Quote

Leta efter den detaljerade analysen över formsprutningsbarhet och vår funktion för jämförelse av priser för prototyptillverkning vs. ODM.

Offertmall

CNC-bearbetning

Se hur enkelt det är att tilldela gängor för hål och ta dig en titt på en del av de aviseringar för maskinbearbetning som du kanske råkar på.

Offertmall

3D-printning

Ta dig en titt på vår materialfunktoin där du kan jämföra kostnaderna för 3DP-processer, material och resolution.

Offertmall

Lär känna plattformen

Läs detaljerade guider om varför vi har förbättrat vår plattform för digital tillverkning, hur du navigerar på den och hur du tolkar den interaktiva designanalysen.

 width=

Varför ändrar vi saker och ting?
Vi vill lugna dig och berätta att det du har tyckt om med den gamla plattformen inte kommer att försvinna utan att det bara har blivit bättre. Här är några orsaker till att ändringar är bra.

LÄS MER >

Navigering
Vi vill visa dig plattformen och vissa av de viktigaste funktionerna i fråga om navigering, organisation, samarbete och andra element.

LÄS MER >

Designanalys
Vi tar oss en närmare titt på vår interaktiva designanalys. Du kommer att se att vi har gett den ett modernt gränssnitt och en del nya funktioner som du kommer att tycka är värdefulla.

LÄS MER >