CNC fräsning

Vår CNC bearbetning tillverkar kundspecifika prototyper och komponenter till och med till imorgon. Vår 3- och 5-axlade tillverkning erbjuder 30+ olika industriella plast och metall material.

Designriktlinjerna för CNC-fräsning hjälper dig att förstå kapacitet och begränsningar.

 

Varför använda CNC-fräsning för ditt projekt?

Protolabs CNC-maskinbearbetningstjänst kan leverera maskinbearbetade delar i både plast och metall, på kortare tid än det tar att få en offert från andra mer traditionella maskinbearbetningsverkstäder. Ladda upp en CAD-fil, välj material och antal delar och berätta när du behöver delarna. Vi erbjuder ett antal ytterligare Sekundära tjänster som stöd för ditt projekt.

Materialdatablad för CNC finns i vår jämförelseguide för material (Material Comparison Guide).

 

Hur det fungerar

Vi har ett flertal uppsättningar av verktyg för att skära i de olika plast och metall materialen. Maskinerna skär snabbt ut detaljens geometri ur ett block, alternativt i en 3- eller 5-axlad maskin.

Frästa plastkomponenter leveraras "direkt ur maskin" vilket betyder att de uppvisar märken efter bearbetningen. Vissa metall material ger möjlighet till efterbearbetning. När maskinen är färdig och den slutliga ytstrukturen är färdig, packas detaljerna och plockas upp av vår logistik leverantör.


CNC Icon
  • 1 till 200+ detaljer
  • Leveras på 1 till 3 arbetsdagar
Bäst för:
  • funkionella prototyper
  • jigs och fixturer
  • slutprodukter i små serier.

Material för fräsning

Vi lagerför 30+ industriella plast och metall material som används i olika applikationer inom flertalet industrier. Material från ABS, polykarbonat, nylon och PEEK, till aluminium, rostfritt stål, magnesium och koppar.

 

Jämförelseguide

Design Guide

Vår CNC fräsning -guide innefattar konstruktionshjälp som hjälper att förbättra tillverkningsbarhet, förbättra kosmetisk utseende och minska tillverkningstiden.

 

BEKANTA DIG MED GUIDEN
3D CAD model

Gratis konstruktionsanalys inom några timmar

BE OM OFFERT