CNC bearbetning

Detaljer till och med nästa arbetsdag

Quick-turn CNC bearbetning fungerar bäst till prototyper, test av form och passning, jiggar och fixturer samt funktionella komponenter för slutanvändning. Vi har mer än 100 höghastighets fräsar att tillverka detaljer i tid, varje gång, så att du kan hålla dig steget före.

1 till 200+ delar

skickas på 1 till 3 arbetsdagar

Fräsning

CNC fräsning är en subtraktiv tillverkningsprocess som använder 3- och 5-axlad indexerad fräsning för att snabbt fräsa fram detaljer från plast och metall kuber. Vår CNC bearbetningsprocess använder 3-axlig fräsning för att snabbt bearbeta mer än 30 olika högkvalitativa plaster och metaller till komplexa former och precisionsdelar. Vi erbjuder också 5-axlig fräsning för att bearbeta vissa metaller.

BESKRIVNING
DESIGN GUIDELINES


Svarvning

Våra fleroperations CNC svarvar kombinerar vi svarvning och fräsning i samma maskin för att tillverka detaljer från metall stänger. 

BESKRIVNING
DESIGN GUIDELINES


 

Quick-turn CNC fräsning

Skräddarsydda frästa detaljer skärs ur enkla block i plast eller metall. Efter att vår automatiska fräs har påbörjat sitt arbete, ändras situationen fort. Tag ett steg in i en höghastighetsfräs för att se vad som är möjligt med rapid manufacturing.

 

 

Plast och metall material

Vi förvarar 30+ plast och metall material som lämpar sig för många olika applikationer och industrier. Material från ABS, polykarbonat, nylon och PEEK till aluminium, rostfritt stål, magnesium och koppar.

 

BEKANTA DIG MED VÅRA MATERIAL
metal CNC machined gear

Gratis interaktiv offert inom några timmar

BE OM OFFERT