CNC-bearbetning

Maskinbearbetade prototyper och tillverkningsdelar på så lite som en enda dag

CERTIFIERINGAR

ISO 9001:2015

Över 30
Plaster och metallmaterial
Över 450
CNC-maskiner
Över 75 000
Delar maskinbearbetas varje månad

Letar du efter en tillförlitlig leverantör av maskinbearbetade delar och metallkomponenter, med snabb leverans? Vi har hundratals CNC-maskiner så med vår makalösa kapacitet ser vi till att dina delar skickas i rätt tid varje gång. Protolabs CNC-maskinbearbetningsanläggningar är avsedda för både snabb prototyptillverkning och produktion av slutanvändningskomponenter i liten skala.


CNC-bearbetningsprocesser

CNC-fräsning

CNC-fräsning är en subtraktiv tillverkningsprocess som använder en 3-axlig fräsningsprocess och en indexerad 5-axlig fräsningsprocess för att snabbt skära till slutdelar av kompakta plast- och metallblock.

LÄS MER

CNC-svarvning

CNC-svarvning med livebearbetning kombinerar svarvning och fräsning för att maskinbearbeta delar med cylinderformade detaljer från metallstänger.

LÄS MER

Alternativ och vägledning för gängning

Det är enkelt att lägga till gängade detaljer för maskinbearbetade delar, inklusive insatser för nycklar och spolar. Du kan specificera dem i den interaktiva offerten. När du får offerten visar 3D-displayen vilka typer av gängor du kan använda för varje detalj. Du kan välja olika gängor (då så är möjligt) eller inga gängor alls, detalj för detalj.


Varför ska du välja Protolabs för CNC-bearbetning?


Ytterligare länkar och resurser