Designriktlinjer: PolyJet och 3D-printat silikon (60-65%)

Våra grundläggande PolyJet-riktlinjer innefattar viktiga designsynpunkter som bidrar till delarnas tillverkningsbarhet, förbättrat utseende och minskad tillverkningstid överlag.

Storlek

Maximimått

NORMAL RESOLUTION 490mm x 390mm x 200mm (Stratasys OBJET 500 Connex 3)
NORMAL RESOLUTION 297mm x 210mm x 200mm (Keyence AGILISTA 3200W)
white 3d printing polyjet gasket ring

Precision

Lagrets tjocklek

NORMAL RESOLUTION 30 mikrometer

Detaljens minimistorlek

NORMAL RESOLUTION 0,3mm

För väldesignade delar uppnås normalt toleranser på ± 0,1 mm plus ± 0,001 mm/mm. Notera att toleranserna kan ändras, beroende på delens geometri.

Minimimått för fristående sida eller detalj är 0.80 mm. Hål, kanaler och skåror som med en diameter/bredd på under 0.80 mm bildas inte; det maximala förhållandet för längd-till-bredd-aspekten är 4:1.


Material

PolyJet tillhandahåller möjlighet att välja önskad hårdhet eller att kombinera materialegenskaper i ett enda bygge så det passar bra för tillverkning av prototyper för övergjutningsdelar. Shore A-hårdheterna 30A, 40A, 50A, 60A, 70A, 85A, 95A och styv finns i dessa färger:

KOLLA ALLA MATERIAL


Utrustning

Vi använder flera additiva maskiner som erbjuder stora byggstorlekar, delar med hög precision och snabb produktionstid. Vår PolyJet-utrustning består av Stratasys OBJET 500 Connex 3- och Keyence AGILISTA 3200W-maskiner.


applications engineers discuss 3D printing CAD model

Omedelbart pris med gratis tillverkningsanalys

BE OM OFFERT

Mer information

Tack

Efter du har fått din offert, kommer en av våra ingenjörer kontakta dig och förse med en gratis design- och tillverkningsanalys av din del. Vår uppföljningstid är som standard inom en arbetsdag.

Om du har en 3D CAD modell av din del klar, ladda då upp den nu och få en gratis interaktiv offert, innehållande designanalys och aktuell prisinformation, inom loppet av några timmar.

800