3D PRINTING

Komponenter inom 1 arbetsdag

Industriell 3D printing är en process som lämpar sig speciellt bra för funktionella prototyper och komplexa konstruktioner samt för att minska komponenters antal i sammanfogade produkter ämnade för slutanvändare. Vår kvalitetskontroll och industriell utrustning, säkerställer detaljer av hög kvalitet.

1 till 50+ delar

Skickas på 1 till 7 arbetsdagar.

Stereolitografi

Stereolitografi (SL) använder en ultraviolet laser som fokuseras på en liten punkt på ytan av en photopolymer. Där lasern träffar, byter vätskan till fast form. Detta upprepas i tusentals lager tills hela komponenten i härdplast är färdig.

BESKRIVNING
DESIGN GUIDELINES


Selektiv Laser Sintring

Selektiv Laser Sintring (SLS) använder en CO2 laser för att värma upp ett nylonbaserat pulver till fast form. Efter varje lager, läggs ett nytt, tunt lager pulver på det föregående, och processen upprepas till en termoplastisk komponent är färdig.

BESKRIVNING
DESIGN GUIDELINES


Laser sintring av metall

Laser sintring i metall (DMLS) använder en laser som ritar på ett metallpulver, och smälter pulver till solid metall. Efter varje lager, läggs ett nytt lager pulver på det föregående och processen upprepas tills hela metall komponenten är färdig.

BESKRIVNING
DESIGN GUIDELINES


Multi Jet Fusion (flerstrålfunktion)

Multi Jet Fusion använder en bläckstråleskrivare för att selektivt använda fusions- och detaljeringsmedel över en nylonpulverbädd. Denna fusioneras sedan till ett kompakt lager med hjälp av värmeelement. Pulver distribueras efter varje lager över bädden och processen upprepas tills delen är klar.

BESKRIVNING
DESIGN GUIDELINES


 

 

Vad är industriell 3D printing

Industriella 3D printing har förändrat hur företag utvecklar produkter. Med prototyper tillgängliga inom några dagar, är det nu möjligt att iterera ideér och validera konstruktioner snabbare än någonsin tidigare. Hur fungerar tekniken, när lönar det sig att använda sig av den och hur kan du utnyttja den till max? Våra ingenjörer hjälper dig med svar.


Material för Additiv tillverkning

Vi erbjuder flertalet material i plast och metall som lämpar sig för ett stort antal användingsområden.

 

BEKANTA DIG MED VÅRA MATERIAL
Team of applications engineers

Gratis offert inklusive konstruktionsanalys

BE OM OFFERT