Ett tillverkningsstipendium för fantastiska idéer

coo idea contestant at desk

Briljanta idéer för nya produkter dyker upp varje dag, men alltför många lovande servettskisser hamnar i papperskorgen på grund av att produktutvecklingsresurser är knappa. Protolabs Cool Idea Award skapades för att bidra till att göra dessa inspirerande koncept till verkliga produkter.

Varje år delar programmet ut en summa på upp till 150 000 GBP i Protolabs tillverkningstjänster till innovativa tänkare som kan använda sitt stipendium till att ta fram en prototyp eller en första produktionsomgång.

 

Ansök nu

Sleeping Beauty

”Sleeping Beauty” är en kompakt säkerhetsanordning för att spåra värdefulla personliga tillhörigheter. Produktens designers utnyttjade Protolabs snabba CNC-bearbetningsmöjligheter för att ta fram en prototyp av produktens plasthölje. Med Protolabs Cool Idea Award, kom ”Sleeping Beauty” ut snabbare på marknaden med snabb formsprutning.
Sleeping Beauty

Ansök nu

Följ dessa steg för att söka:

  1. Fyll i en första ansökan, den innehåller tre korta frågor. Ansök nu.
  2. Domare väljer ut finalister baserat på den första ansökan.
  3. Finalister lämnar mer produktinformation, inklusive en 3D CAD-modell av sin del.
  4. Domare granskar finalisterna och utser en vinnare.

Möt juryn

Juryn för priset Cool Idea Award består av tankeledare, påverkare och ingenjörer inom branschen. I slutet av varje ansökningsperiod granskar juryn de inlämnade bidragen och söker efter de mest lovande och livsförbättrande idéerna. Vi har tre permanenta domare och en gästdomare som deltar vid ett enda program per kvartal.

Möt juryn