Ett tillverkningsstipendium för fantastiska idéer

coo idea contestant at desk

Briljanta idéer för nya produkter dyker upp varje dag, men alltför många lovande servettskisser hamnar i papperskorgen på grund av att produktutvecklingsresurser är knappa. Protolabs Cool Idea Award skapades för att bidra till att göra dessa inspirerande koncept till verkliga produkter.

Varje år delar programmet ut en summa på upp till 100 000 GBP i Protolabs tillverkningstjänster till innovativa tänkare som kan använda sitt stipendium till att ta fram en prototyp eller en första produktionsomgång.

 

Ansök nu

Moon Labs - Evo System

För sjukhuspatienter på allmänmedicinska avdelningar är nu ett övervakningssystem med potential att rädda liv, ett steg närmare att förverkligas, tack vare Protolabs pris European Cool Idea Award. Evo System som tillverkas av norska startup-företaget Moon Labs är en diskret, trådlös och förmånlig lösning som tillhandahåller kontinuerliga livsviktiga hälsodata.
Moon Labs - Evo System

Ansök nu

Följ dessa steg för att söka:

  1. Fyll i en första ansökan, den innehåller tre korta frågor. Ansök nu.
  2. Domare väljer ut finalister baserat på den första ansökan.
  3. Finalister lämnar mer produktinformation, inklusive en 3D CAD-modell av sin del.
  4. Domare granskar finalisterna och utser en vinnare.

Möt juryn

Juryn för priset Cool Idea Award består av tankeledare, påverkare och ingenjörer inom branschen. I slutet av varje ansökningsperiod granskar juryn de inlämnade bidragen och söker efter de mest lovande och livsförbättrande idéerna. Vi har tre permanenta domare och en gästdomare som deltar vid ett enda program per kvartal.

Möt juryn