20 % rabatt på nya beställningar!*

Vi firar 20-årsjubileum och erbjuder därför 20 % rabatt på din första beställning

Överväger du att använda vår snabba tillverkningstjänst? Lägg din beställning nu och få 20 % rabatt! Erbjudandet gäller enbart för 3D-printning, CNC-bearbetning och formsprutning av plast.

 

Allmänna villkor*

 

 • Vem kan utnyttja erbjudandet?
  Erbjudandet gäller enbart för nya kunder (dem som köper för första gången). Detta innebär företag som inte har använt någon av Protolabs tjänster tidigare.

 • Vilken kod ska jag använda?

  Ange rabattkoden ”20Years” i kommentarfältet när du lägger din beställning. Observera att koden måste anges INNAN du avslutar beställningen. Rabatten kan inte användas i efterskott eller på befintliga projekt.

 • Vilka tjänster/projekt kan rabatten användas för?
  Rabatten kan användas för formsprutning, CNC-bearbetning och 3D-printning.

 • Erbjudandets giltighetstid
  Erbjudandet gäller enbart under begränsad tid: från 8 augusti 2019 till 8 september 2019.

 • Allmän information
  Rabatten förutsätter godkännande av Proto Labs Ltd. Vi förbehåller oss rätten att exkludera deltagare (eller projekt) från att delta. Rabatten gäller endast för projekt som överfördes under erbjudandeperioden, via vårt offertsystem. Vi förbehåller oss dessutom rätten att vid behov förlänga erbjudandet eller att avsluta det i förtid. Varken kontanter eller återbetalning ges i stället för rabatten.

 

 

 

 

Läs in din CAD direkt på vår webbplats! 


Visa en offertmall

Ta en titt på vår offertmall för att se hur ProtoQuote-systemet fungerar. Du kan göra justeringar i alla viktiga variabler som material, bearbetningstid och finish, samt ändra ett exempel på en 3D CAD-modell så att du ser hur DFM-analysen fungerar.

CNC-maskinbearbetning, offertmall

CNC-maskinbearbetning, offertmall

Visa en offertmall
Formsprutning, offertmall

Formsprutning, offertmall

Visa en offertmall